Hvem vi er

Nettstedsadresse: isomur.no
Telefon: 900 77 896
e-post: post@isomur.no
org. nr: 984 571 941

Kontaktskjema

Ved å sende inn en melding via vårt kontaktskjema samtykker du til denne personvernerklæringen.
Informasjonen som sendes til oss via vårt kontaktskjema blir sendt til vår e-post adresse og lagret internt på vår nettside.

Hvis du har sendt inn en melding via vårt kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ansvar for innhold på nettstedet

isomur.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Informasjonskapsler/Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på vår nettside for å forbedre din brukeropplevelse. En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra nettsiden til din nettleser og lagres på enheten din. Vi bruker informasjonskapsler til å huske innstillingene dine, for eksempel språkvalg eller innlogging, slik at du ikke trenger å legge inn denne informasjonen på nytt ved neste besøk. Vi bruker også informasjonskapsler til å samle inn anonymisert besøksstatistikk og for å tilpasse innholdet på nettsiden til dine interesser og preferanser. Du kan når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettsiden vår kanskje ikke vil fungere optimalt hvis du deaktiverer informasjonskapsler. Klikk her for å lese mer om hvordan du sletter eller slår av informasjonskapsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

isomur.no kan inneholde lenker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom isomur.no

Erfaring og kunnskap

Erfaring og kunnskap

Vi har lang og bred erfaring innen betong. Fra bolighus, kjellere, garasjer, terrasser og trapper. Spesilakompetansen vår er innen landbruksbygg.