Når erfaring teller

ISOmur er en aktør innen betongindustrien, dedikert til å levere kvalitetsløsninger for byggeprosjekter av enhver skala. Med vår ekspertise, erfaring og forpliktelse til kundetilfredshet, har vi skapt en solid og pålitelig merkevare som strekker seg over flere år.

Vår Historie

ISOmur har sitt utspring helt fra 1949 da Arne Dahl startet som selvstendig næringsdrivende på sykkel. På bagasjebrettet sto bøtta med mureredskaper klar for oppdrag. Arne fant fort ut at det var landbruket det var mest stabil kundegruppe. Allerede på 1950 tallet startet han med å bygge driftsbygninger. Den første elektriske drillen ble kjøpt i 1961og vinkelsliper i 1970. Arne drev frem til 1975. Da overtok sønnen Arnfinn, som tok opp arven med bygg for landbruket. 1979 investerte han i Malthus forskalingssystemer spesielt tilpasset gjødselkjellere. Dette systemet blir brukt også i dag. I 2002 blir ISOmur stiftet med 3. generasjon Thomas som daglig leder. I 2024 er vi 7 ansatte.

Vår Ekspertise

Vi spesialiserer oss på betong og alt det kan oppnå. Vårt team består av erfarne fagfolk som er dedikerte til å oppnå de høyeste standardene for kvalitet og presisjon i alt vi gjør. Enten det dreier seg om støping av fundament, konstruksjon av vegger, eller skapelse av kunstneriske betongelementer, har ISOmur kompetansen og ressursene som trengs for å sikre at hvert prosjekt blir gjennomført tilfredsstillende og innenfor avtalen. Vi ønsker at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve trygget. Erfaringen vår sier at godt samarbeid og tydelighet bidrar til at resultatet blir bra for alle parter.

Vår Visjon

Vår visjon er enkel – å være den foretrukne betongpartneren for våre kunder. Vi ønsker kontinuerlig å forbedre oss selv og våre tjenester, og vi er fast bestemt på å bidra til å bygge en mer solid og bærekraftig fremtid.